Asiakaslähtöisiä ratkaisuja vuodesta 2019 lähtien

Olemme kokonaisvaltainen kumppanisi


Arvolupauksemme asiakkaillemme

Toimintamme voisi tiivistää lyhyesti näin: teemme aina vähintään sen, mistä ollaan yhdessä sovittu. Tämä on kantanut meitä yrityksenä pitkälle ja palvellut asiakkaittamme erinomaisesti. Ei turhia puheita tai lupauksia, vaan rehellisyyttä ja kykyä toimittaa laadukkaita palveluita.

Luotettavuus

Läpinäkyvyys on toimintamme keskiössä. Luottamus perustuu täytettyihin lupauksiin ja avoimeen dialogiin asiakkaidemme kanssa.

Joustavuus

Ymmärrämme joustavuuden merkityksen asiakkaidemme liiketoiminnan kannalta. Haluamme olla reilu ja aidosti välittävä kumppani.

Proaktiivisuus

Pyrimme reagoimaan asioihin ennen kuin ne tapahtuvat, eikä ainoastaan jälkeenpäin. Tämä on osa tavoitteellista kehitystä ja yrityskulttuuriamme.


Keitä me olemme ja mitä me tarjoamme?

Haluamme olla markkinoiden monipuolisin kumppani. Tarjoamme useamman eri palvelun saman katon alta ja pyrimme jatkuvasti laajentamaan palvelukokonaisuuttamme kysynnän mukaan. Päätoimialamme on henkilöstöpalvelut, mutta operoimme myös vakuuttavasti kuljetuspalveluiden, suorarekrytoinnin ja konsultoinnin parissa. Palvelukokonaisuutemme on rakennettu synergiahyödyn pohjalta, jolloin voimme kehittää omaa ja asiakkaidemme toimintaa tavoitteellisesti, sekä kustannustehokkaasti.

Aloitimme toimintamme vuonna 2019

Halusimme tuoda markkinoille entistä asiakaslähtöisempiä henkilöstöratkaisuja, joten päätimme perustaa tehokkaisiin henkilöstöpalveluihin erikoistuneen yrityksen.

Kuljetuspalvelut osaksi kokonaisuutta vuonna 2020

Huomasimme nopeasti, että asiakkaamme tarvitsevat ripeitä ja luotettavia kuljetuspalveluita osana päivittäistä logistiikkaketjua, jonka vuoksi laajensimme kuljetuspalveluihin.

Laajennamme palveluitamme asiakaslähtöisesti

Tarjoamme suorarekrytointipalveluita ja konsultointipalveluita saman katon alta. Kannustamme asiakkaitamme keskittämään toimintojansa meille, tarjoamalla sopimusasiakkaillemme edullisemmat hinnat.